Hoe werkt ‘t?
Heel Jong Woerden Bakt 2020 begint met een voorronde. Daar moet je je eerst voor inschrijven. Je kunt je inschrijven tot 3 januari 2020.

 De workshops
De workshops worden gegeven op professionele locaties in Woerden, begeleid door bakkers, patissiers en chef-koks: échte vakmensen! Tijdens de workshops wordt samengewerkt, geproefd, geleerd en ongetwijfeld veel gelachen. Alle kandidaten gaan door naar de finale. Voorwaarde is wel dat je er tijdens alle workshops bij bent!

 De finale
De finale is een feestmiddag met publiek en media waar de kandidaten hun absolute topshowbaksel aan de jury voorzetten. De bekende Woerdenaar Maarten Tuit gaat deze middag presenteren. Maar veel belangrijker: een zeer vakkundige jury proeft en beoordeelt de topstukken. Aan het eind van de middag wordt de winnaar bekend gemaakt. En dan is er natuurlijk ook een fantastische prijs te winnen!

Op 8 januari 2020 kun je je baksel inleveren. De baksels worden beoordeeld door een vakkundige jury. Die selecteert 8 nieuw-Woerdense en 8 oud-Woerdense jongeren voor de workshops en de finale.